Curriculum

BertaCabreL’any 1992 començo els estudis de Teràpies Naturals. He estudiat Shiatsu a l’escola Kiai, Medicina Tradicional Xinesa a Energi, així com Naturopatia i Homeopatia a Heilpraktiker Institut. Més endavant, i com a complement de la Medicina Tradicional Xinesa, estudio Dietètica Xinesa, Auriculoteràpia i Moxibustió. Posteriorment faig el post grau de Shiatsu a l’Escola de Shiatsu i Moviment i continuo amb els meus estudis aprofundint amb mètodes com el Mètode Kousmine, l’Oligoteràpia, Medicina Humoral...

 

Des de l’any 1996 tinc consulta a Barcelona i més endavant també obro consulta a la Bisbal d’Empordà. En els darrers anys m’he incorporat a l’equip mèdic i terapèutic del Centre Mèdic Palafrugell i a Ginac, Centre de Ginecologia i Estètica a Badalona.

 

Imparteixo classes de Dietètica Xinesa, pràctiques amb Moxes i Ventoses, així com mètodes de Diagnòstic Xinès (polsos i llengua) als alumnes de tercer curs de l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona. També al llarg dels anys he donat classes de shiatsu a l’Escola de Dansa de Celrà.

 

He estudiat amb diferents professors de totes les disciplines ja esmentades: Àlex Santos, Alícia García, Isabel Giralt, Radha Thambirajah, Pere Marco, Giovanni Maciocia, Stephan Kirchoff, Li Pin, Bill Palmer, Akinobu Kishi, Paul Lumberg, Jordi Vilà, Jordi Rius, Gerard Solbrig i Xavier Uriarte entre molts d’altres.

 

Sóc instructora de Taijiquan, QiGong i Taijiquan per artritis.

 

En els darrers anys he fet xerrades, escrit articles, estudiat filosofia a la UB i he continuat amb la meva formació com a terapeuta assistint periòdicament a cursos de formació continuada. També he continuat amb els estudis de diverses disciplines corporals tals com Body Mind Centering, Dansa, laboratori permanent de Cos i Veu per actors de la Fundació Aisge, entre d’altres.

DOHMEN

 

Tlf. 93 408 99 22

 

c/ Casanova 75

 

08011 Barcelona

GINAC

 

Tlf. 934 646 946

 

Riera Matamoros 90, baixos

 

08911 Badalona

 

Centre de Shiatsu


c/ Nou 16, 2on pis


17100 La Bisbal d'Empordà